Skjortevask

Skjortevask udføres professionelt med kun en dags leveringstid. Vi vasker, stryger og hænger Deres skjorter på bøjle for kun kr. 21,-/skjorte pr. stk, når du indleverer mindst 5 skjorter samlet!

Professionelt skjortemaskineanlæg

Vi har eget vaskeri med en moderne skjortemaskine samt manchet- og kravepresse, hvilket gør os i stand til at vaske og presse mange skjorter professionelt til en overkommelig pris.
Vaskemaskine 22 kg.

Vask og pres af skjorter

Skjorter med vanskelige pletter bliver først forbehandlet, hvorefter de vaskes effektivt og skånsomt i vores industrivaskeanlæg.

Strygningen af skjorterne starter med, at krave og manchetter bliver presset på en krave- og manchetpresse. Skjorterne bliver derefter omhyggeligt presset og tørret på skjortemaskinen i én arbejdsgang.

Vores skjorteservice inkluderer ophængning på bøjle og indpakning i plastik. Vi kan også folde og pakke Deres skjorter til rejsebrug.

Ekspresservice

Husk, at står De i en nødsituation og har meget travlt, kan vi normalt have Deres skjorter klar samme eftermiddag, hvis De afleverer dem om morgenen. Den service er gratis.

Skjorte tilbud

5stk
kr 135
  • Vasket strøjet og hængt på bøjle
  • Spar 65kr
Mængde Rabat
Trevistar MC Skjorterenser