Gardinrens og gardinvask

Vi tilbyder professionel og skånsom rengøring af gardiner. Vi kan både rense og vaske Deres gardiner alt efter ønsker og behov.

Gardiner og indeklima

Gardiner er udsatte tekstiler, da de hænger fremme dag ud og dag ind. De samler støv med tiden, hvorved de påvirker indeklimaet negativt, hvis de ikke friskes op engang imellem.

Rengøring af gardiner er derfor medvirkende til at bibeholde et godt indeklima. Derudover forlænges levetiden af gardinerne ved regelmæssig pleje.

Rens eller vask og pres

Alt efter tekstilsammensætning og behov udføres enten en rens eller vask i vore moderne maskiner på den mest skånsomme måde. Gardinerne efterbehandles på gardinpressen eller dampes, således at det mest professionelle resultat opnåes. Derefter er gardinerne lige til at hænge op.

Leveringstid for gardinrens og gardinvask

Vi rengører mange gardiner både til private og erhverv. Normalt har vi en leveringstid på 1-2 dage. Vil du gerne undvære dem kortest mulig tid, så ring til os for at aftale en bestemt dag – vi er meget fleksible hvad angår leveringstid

Gardinservice for virksomheder og institutioner

Vi kan tilbyde at udføre hele processen fra nedtagning, renholdelse/presning og ophængning igen for virksomheder og institutioner.

Kontakt os bare og vi giver jer gerne et tilbud på ydelsen. Vi kommer og afhenter på en aftalt dag, der passer jer bedst og leverer tilbage igen så hurtigt som muligt.